HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pangalaman Manufaktur 24 Taun

inti poli inti Thread Jahit 40/2

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan:
Ngarojong
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
Penenun
Jumlah modél:
40/2
Bahan:
100% Poliéster
Pola:
Bodas atah
Fitur:
Kateguhan Tinggi, Kateguhan Tinggi
Warna:
RW
Serat:
Bahan Malaysia
Spindle:
130000
Negara asal:
Didamel di Cina
Aplikasi:
Nyulam, Tenun, Sabuk Kasalametan Mobil
Seni:
TFO & RT
Alat-alat:
100% Diimpor
Sampel:
Aya
Kodeu HS:
55081000.00
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
1200 Ton / Ton per Bulan poli poli inti Thread Jahit 40/2
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
1.4175kgs / tabung plastik, 16cones / karton, 22.68kgs / ctn. 1.50kgs / tabung plastik, 16cones / ctn, 24.00kgs / ctn 1.00kg / kerucut plastik, 24cones / ctn, 24.00kgs / ctn Kami ogé tiasa ngadamel bungkus anu sanés numutkeun sarat anjeun.
Palabuhan
Xingang, Dalian, Qingdao, Shanghai sareng naon waé palabuan Cina
Panjelasan Produk
 inti poli inti Thread Jahit 40/2
Pakét & Shippment
Rincian Perusahaan

    Hebei Weaver Textile Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan pabrikan & dagang anu ngembangkeun pamrosésan sareng penjualan produk tekstil.
Anu ngaheulaan nyaéta Hebei Hengshui Yuanda Group
Imp. & Exp.Co.LTD. Ngalangkungan cara kerjasama sapertos ngolah sareng sajabina, kami ngekspor ka seueur nagara asing sareng daérah, suah salaku: United Kingdom, Korea, UAE, Vietnam, Brazil, Spanyol, Malaysia, India, Thailand, Morocco , Bangladés, Guatemala, Turki sareng sajabina.
Kami salawasna lengket "palanggan anu pangheulana", taat ka pasar-berorientasi; efisiensi ékonomi salaku pusat; teras-terasan nyaluyukeun stratégi bisnis, sareng nuturkeun jalur penjualan produk anu sérial. Urang mimitian ti benang jahit poliéster umum dipintal, laun ngalibetkeun pp atanapi pc cored benang, benang ngaput katun, benang katahanan luhur sareng lawon, sareng ngagaduhan panén ageung. Kami ngarepkeun kerjasama sareng réncang bisnis bumi sareng luar negeri, sareng ngahontal kamakmuran pikeun nyiptakeun masa depan anu hébat!

Prosés Produksi
Kauntungan urang
1. Harga pabrik: Kami nawiskeun harga paling kalapa kalayan pangiriman gancang.
2. Pangalaman Beunghar: Langkung ti 25 taun pangalaman serat jahit poliéster dipintal. Kami tiasa masihan anjeun jasa anu propésional, alus teuing sareng bijaksana.
3. Sertifikasi Kualitas: Sadaya produk parantos dipariksa sateuacan dimuat ka port, urang tiasa mastikeun kualitas anu pangsaéna sareng stabil.
4. Advanced Equipment: langkung ti 60 winders otomatis impor, serat serat pangsaéna, TFO pulas kanggo mastikeun kualitas benang ngaput.
5. Kami supplier COATS sareng A&E sareng gaduh reputasi anu saé. Mudah-mudahan kami gaduh kasempetan kanggo damel babarengan sareng anjeun.
Pameran
Kontak kuring


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan