HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pangalaman Manufaktur 24 Taun
DSC02351

Tentang Kami

HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Komitmen pikeun ngolah tékstil sareng penjualan.

Palayanan Kualitas

Naha éta pre-sale atanapi saatos-diobral, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

Super Dukungan

Éta diadegkeun ti saprak 1996. Produk utama kami nyaéta sababaraha jinis topi sareng benang. Kalayan perluasan bisnis, kami parantos ngadegkeun 3 pabrik topi sareng 3 pabrik benang.

Meunang Hadiah

Perusahaan nganggo sistem desain anu maju sareng panggunaan manajemén sistem manajemen kualitas internasional maju ISO9002 2000.

Sertipikat

DSC02620

Sertipikat ngahargaan

DSC02602

Sertipikat ngahargaan

DSC02634

Sertipikat ngahargaan

DSC02606

Sertipikat ngahargaan

Ayeuna mesin kami sadayana tingkat maju tinggi. Ngaliwatan sababaraha cara kerjasama, produk kami diékspor ka seueur nagara deungeun sareng daérah, sapertos: Amérika Serikat, Kanada, Spanyol, Turki, Inggris, Belanda, Finlandia, Australia, Kidul Afrika, Koréa Kidul, Uni Émirat Arab, Vietnam, Brasil, Malaysia, India, Thailand, Maroko, Bangladés, Guatemala, Étiopia. Ayeuna pabrik kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang anu saé sareng sababaraha padagang asing.

Kami teras-terasan "nasabah anu munggaran, kualitas munggaran". Kami taat kana pasar-berorientasi, ngajantenkeun efisiensi ékonomi salaku pusat, sareng teras-terasan nyaluyukeun strategi bisnis, nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal.

pack

Naha Pilih Kami?

Kami parantos ngembangkeun sababaraha jinis produk anu parantos lulus standar sistem manajemen mutu internasional ISO9002 2000.

Kami mangrupikeun perusahaan anu didédikasikeun pikeun ngawangun hubungan jangka panjang sareng konsumén global.

Tujuan kami pikeun janten sumber utama anjeun tina sagala rupa topi tékstil, benang jahit poliéster, benang jahit utas inti sareng topi truk.

Kami parantos nerapkeun standar kendali kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén palanggan kami di Amérika Kalér sareng Éropa tiasa kéngingkeun produk kualitas luhur dina pasar global anu gancang ngarobah.

Kami ngarepkeun damel sareng rerencangan bisnis domestik sareng asing sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé!