HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pangalaman Manufaktur 24 Taun
  • aboutimg1
  • aboutimg2
  • aboutimg3

tentang Kami

wilujeng sumping

Hebei Weaver Textile Co., Ltd. aya hubunganana sareng Weaver Group. Hebei Weaver Textile co., Ltd. perenahna di Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina. Jarakna ngan ukur sajam sareng saparapat jalan karéta gancang-gancang ti ibukota Beijing ka Kota Shijiazhuang. Hebei Weaver Textile Co., Ltd. mangrupikeun produsen internasional sareng perusahaan dagang anu ngembangkeun pamrosésan sareng penjualan produk tekstil. Didirikeun ti saprak 1996, anu ngaheulaan nyaéta Hebei Hengshui Yuanda Group.

Pabrikna ngaliput legana 150,000 méter pasagi. Éta ngagaduhan 2.000 sét mesin sareng alat canggih, 50 padamel R&D profesional. Éta ogé ngagaduhan seueur téknik terampil sareng propésional…

maca deui

Warta & Kajadian

kana urang
  • Sewing thread you don’t know
    Benang ngaput anjeun henteu terang
    20-11-13
    Pikeun sababaraha waktos, perusahaan pakean domestik parantos mendakan sagala rupa "panto kualitas" nalika ngekspor ka Éropa, bahkan sababaraha produk papakéan murangkalih parantos mendakan hu ...
  • Obsessed with linear art, artists use sewing thread to “net” portraits
    Kagum ku seni linier, seniman nganggo ngaput ...
    20-11-13
    Seniman Slovenia Sasso Krainz nganggo bunderan bunderan sapertos perban bordir kanggo nyiptakeun potret lengkep anu lengkep diwangun ku garis lempeng kalayan ngan hiji benang ngaput biasa. Upami anjeun ...
maca deui

Sértipikasi

ngahargaan
  • ad_certificate
  • ad_certificate
  • ad_certificate
  • ad_certificate
  • ad_certificate
  • ad_certificate