HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pangalaman Manufaktur 24 Taun
saf

Taros Kami

HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Alamat

No 98 Huanghe Avenue, Kacamatan berteknologi luhur, Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina

Telepon

0086-13731191688

0086-18833110357

0086-18833110360

Jam

Jasa 24 jam

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami