HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pangalaman Manufaktur 24 Taun

Warta Industri

  • Sewing thread you don’t know

    Benang ngaput anjeun henteu terang

    Salami waktos, perusahaan pakean domestik parantos mendakan sababaraha "panto kualitas" nalika ngekspor ka Éropa, bahkan sababaraha produk papakéan murangkalih parantos ngalaman klaim ageung kusabab benang jahit anu teu cocog. Sanaos ngaput benang kanggo proporsi alit ...
    Maca deui
  • Obsessed with linear art, artists use sewing thread to “net” portraits

    Kagum ku seni linier, seniman nganggo benang ngaput pikeun "net" potrét

    Seniman Slovenia Sasso Krainz nganggo bunderan bunderan sapertos perban bordir kanggo nyiptakeun potret lengkep anu lengkep diwangun ku garis lempeng kalayan ngan hiji benang ngaput biasa. Upami ditingali caket, fitur pameunteu, kalebet lekukan mata sareng biwir, sadayana diwangun ku cangkéng ...
    Maca deui