HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

24 Taun Pangalaman Manufaktur

Warta Industri

  • Ékspor filamén nilon Cina tiasa terus ningkat nalika pandémik

    Dina dua taun katukang, dina pangaruh pandémik COVID-19, ékspor filamén nilon Cina parantos robih pisan. Dina 5-6 taun katukang, seuseueurna nilon 6 kapasitas filamén anyar masih ngumpul di daratan Cina, ékspor Cina urang geus dina uptrend bertahap, sakumaha suplai éta s ...
    Maca deui
  • Pasar PTMEG tiasa ningali dukungan bullish anu langkung lemah dina awal-2022

    Spandex plants'high operasi laju bisa ngurangan sarta peluncuran unit spandex anyar bisa ditunda ku tekanan tina ongkos na inventory. Hasilna, pausahaan spandex bisa ngurangan purchasing PTMEG jeung tahan view bearish arah kacenderungan harga feedstock. Sakitar 90% paménta pikeun PTMEG asalna tina spande...
    Maca deui
  • Impor ritel AS dina taun 2021 nunjukkeun catetan pertumbuhan sanaos pandémik: NRF

    Impor di palabuhan wadah ritel utama di Amérika Serikat diperkirakeun mungkas taun 2021 kalayan volume panggedéna sareng pertumbuhan paling gancang dina catetan sanaos gangguan ranté pasokan anu disababkeun ku pandémik COVID-19, numutkeun laporan bulanan Global Port Tracker anu dikaluarkeun ku Nasional Re...
    Maca deui
  • Pasar laut wadahna tiasa stabil sareng kuat dina taun 2022

    Dina usum puncak sateuacan liburan Taun Baru Imlek (1 Pebruari), angkat angkutan laut ti China ka nagara-nagara Asia Tenggara caket dieu nambihan seuneu ka pasar laut panas anu parantos kaganggu ku pandémik. Rute Asia Tenggara: Numutkeun Ningbo Container Freight Index, ...
    Maca deui
  • Impor benang katun Nov'21 tiasa turun 2.8% mom ka 136kt

    1. Diimpor benang katun arrivals ka Cina assessment Katun benang impor Cina dina Oct ngahontal 140kt, ka handap 11.1% dina sataun tur 21.8% dina bulan. Jumlahna sakitar 1,719 kt sacara kumulatif dina Januari-Oct, naék 17,1% taun-taun, sareng naék 2,5% tina période anu sami taun 2019. Dipangaruhan ku impor maju ...
    Maca deui
  • Ékspor katun mingguan AS pikeun minggu tungtung 2 Des 2021

    Penjualan bersih 382,600 RB pikeun 2021/2022 naék 2 persén ti minggu sateuacana sareng 83 persén tina rata-rata 4 minggu sateuacana. Paningkatan utamana pikeun Cina (147.700 rb), Turki (96.100 rb), vietnam (68.400 rb, kaasup 200 rb switched ti Jepang), Pakistan (25.300 rb), jeung Thailand (11.700 rb...
    Maca deui
  • Produksi katun India teuas pikeun ngaronjatkeun kalayan datangna katun cikal handap

    Ayeuna, datangna kapas siki di India écés langkung handap tina taun-taun sateuacana sareng sigana sesah ningkat, anu sigana bakal kaampeuh ku turunna 7,8% daérah penanaman sareng gangguan cuaca. Dumasar data kadatangan ayeuna, sareng produksi kapas sajarah sareng arr...
    Maca deui
  • ICE kapas pasar futures inci nepi

    Pasar futures kapas ICE naék. Kontrak Dec ditutup dina 111.55cent / lb, naék 0.28cent / lb sareng kontrak Mar ditutup dina 106.72cent / lb, naék 0.35cent / lb. Indéks Cotlook A diréduksi ku 0,35 cent/lb jadi 119 cent/lb. Kontrak (cent/lb) Harga nutup Panghandapna Panghandapna Parobahan poean Parobahan poean (%) ICE De...
    Maca deui
  • Ranté industri poliéster kapangaruhan ku lockdown Kacamatan Zhenhai

    Ningbo ngamimitian réspon darurat tingkat 1 énjing ieu. Kacamatan Zhenhai ngalaksanakeun léngkah-léngkah konci samentawis sareng sakumna distrik ngatur tés asam nukléat skala ageung, kalebet titik deteksi di situs Zhongjin Petrochemical. Produk Kapasitas Perusahaan Operasi Pabrik I...
    Maca deui
  • pasar MEG USD terus kalemahan na

    Pasar neraskeun kalemahan dina soré. Tawaran pikeun kargo Jan nyaéta $ 626-629 / mt, nawar $ 620-622 / mt, sareng diskusi sakitar $ 622-625 / mt. Kargo pertengahan Jan didagangkeun dina $ 620-625 / mt.
    Maca deui
  • Ékspor katun mingguan AS pikeun minggu tungtung 25 Nov 2021

    Penjualan bersih 374,900 RB pikeun 2021/2022 naék 90 persén ti minggu sateuacana sareng naék tina rata-rata 4 minggu sateuacana. Ngaronjat utamana pikeun Vietnam (147.100 rb, kaasup 1.600 rb switched ti Cina, 200 rb switched ti Jepang, sarta nurun tina 200 rb), Cina (123.600 rb), Turki (5...
    Maca deui
  • Penjualan ritel tékstil sareng garments Cina dina Oktober 2021

    Nilai penjualan ritel barang-barang konsumen Cina jumlahna 4.0454 triliun Yuan dina Oktober 2021, naék 4.9% sataun-taun. Tina jumlahna, penjualan ritel garments, footwear, topi sareng knitwear ngoleksi 122,7 milyar Yuan dina Oktober, turun 3,3% sataun-on-taun. Salila Januari nepi ka Oktober, jualan ritel barang konsumén ...
    Maca deui