HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pangalaman Manufaktur 24 Taun

Kagum ku seni linier, seniman nganggo benang ngaput pikeun "net" potrét

Seniman Slovenia Sasso Krainz nganggo bunderan bunderan sapertos perban bordir kanggo nyiptakeun potret lengkep anu lengkep diwangun ku garis lempeng kalayan ngan hiji benang ngaput biasa.

Upami ditingali sacara raket, fitur pameunteu, kalebet lekukan panon sareng biwir, sadayana diwangun ku garis lempeng anu bénten-bénten tingkatan tindihna. Numutkeun laporan ku halaman wéb Amérika Strange News, Krainz mimiti nganggo kai atanapi aluminium pikeun ngadamel pigura bunderan ditutupan ku kuku logam, teras dibungkus kuku ieu ku benang ngaput hideung panjang, nyiptakeun ratusan atanapi bahkan rébuan na. Garis lempeng, ngaliwatan parapatan sareng tumpang tindih garis lempeng, ngagariskeun ciri utama tokoh dina karya. Dina sababaraha bagéan potrét, langkung benang ngaput tumpang tindih, hideung beuki beurat, ngamungkinkeun Krainz ngendalikeun kalangkang sareng detil padamelan.

Krainz damel salaku desainer grafis, parangkat lunak sareng pamekar wéb salami mangtaun-taun, kataji ku seni linier. Potrét linier na kaasup béntang sareng inohong politik, anu tiasa dikenal pisan. Galéri online anu terkenal "Saatchi Art" nyerat dina bubuka na: "Anjeunna diideuan sareng ditantang ku seni linier, sareng ngupayakeun nyiptakeun karya-karya indah ti unggal sudut. Tujuanana nyaéta nyiptakeun gambar anu ngalangkungan penampilan. " Qiao Ying) [Xinhua News Agency Wei Feature]


Pos waktos: Nov-13-2020