HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pangalaman Manufaktur 24 Taun

borongan perlengkapan jahit 44/2 100% benang ngaput poli

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan:
Ngarojong
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
Penenun (VW)
Jumlah modél:
44s / 2
Bahan:
100% Poliéster
Pola:
Bodas atah
Fitur:
Kateguhan Tinggi, Kateguhan Tinggi
Warna:
Bodas atah, bodas optik, Bodas ngabodas
Serat:
Serat Yizheng
Spindle:
140000
Negara asal:
Didamel di Cina
Aplikasi:
Nyulam, Tenun, Ngaput
Seni:
TFO & RT
Alat-alat:
100% Diimpor
Sampel:
Aya
Kodeu HS:
55081000.00
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
1400 Ton / Ton per Bulan Kami mangrupikeun benang jahit pabrik anu pangsaéna di Cina.
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
1.67kgs / kerucut kertas, 15cones / pp kantong, 25kgs / pp bag1.4175kgs / tabung plastik, 16cones / karton, 22.68kgs / karton 1kgs / tube plastik, 20cones / pp bag, 20kgs / pp bag 1.89kgs / kerucut kertas, 12cones / pp kantong, 22.68kgs / pp kantong 1.25kgs / tube plastik, 16cones / pp bag, 22.68kgs / pp bag 1.5kgs / tube plastik, 16cones / pp bag, 24kgs / pp bag 12cones / box, 10boxes.carton pikeun dyeing thread 1kg / kerucut plastik, 24cones / ctn, 24.00kgs / ctn pikeun poli poli inti jahit inti. Kami ogé tiasa ngadamel bungkus sanés numutkeun kabutuhan anjeun.
Palabuhan
Xingang, Dalian, Qingdao, Shanghai sareng naon waé palabuan Cina

 

Panjelasan Produk
100% Benang Poliéster 10 / 1,20 / 1,30 / 1,40 / 1,50 / 1,60 / 1
Thread jahit 10 / 2,20 / 2,30 / 2,40 / 2,50 / 2,60 / 216 / 2,24 / 2,32 / 2,42 / 2,45 / 2,52 / 2,62 / 2 10 / 3,20 / 3,30 / 3,40 / 3,50 / 3,52 / 3,60 / 3,62 / 3 10 / 4,20 / 4,20 / 6
Poli / Poli Poli / Katun 19/2 / 3-29 / 2 / 3-30 / 2-32 / 2-40 / 2-45 / 2-53 / 2-60 / 2
Serat 100% Serat Yizheng Terang 17K100% Serat Huaxi Cun pikeun Semi-Kusam 353 / 50D, 100D, 150D, 50D, 100D
Kualitas TFO (Dua Pikeun Hiji) sareng Ring Twist
Warna Bodas atah, bodas optik, Bodas ngabodaskeun, Hideung Sadaya Kelir
Ciri-cirina Panas Set, Air Splicer, Knotless, Kateguhan Tinggi, Fungsi Ngaput Sumur, Élong-Réncang ……
Aplikasi Jahit, Warni, Nyulam, Tenun, Baju, Sapatu, Bagasi, Sarung Tangan, Sarung Tangan, Tempat Tidur, Simbut, Sapatu, Sabuk Pengaman Mobil ……
Ngepak 1.67kgs / kerucut kertas, 15cones / pp kantong, 25kgs / pp bag1.4175kgs / tube plastik, 16cones / karton, 22.68kgs / carton10tons pikeun 20GP, 25tons pikeun 40HQ, Sadaya detail pengepakan anu sanés numutkeun sarat anjeun
Gambar lengkep

Pakét & Shippment
Rincian Perusahaan

    Hebei Weaver Textile Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan pabrikan & dagang anu ngembangkeun pamrosésan sareng penjualan produk tekstil.
Anu ngaheulaan nyaéta Hebei Hengshui Yuanda Group
Imp. & Exp.Co.LTD. Ngalangkungan cara kerjasama sapertos ngolah sareng sajabina, kami ngekspor ka seueur nagara asing sareng daérah, suah salaku: United Kingdom, Korea, UAE, Vietnam, Brazil, Spanyol, Malaysia, India, Thailand, Morocco , Bangladés, Guatemala, Turki sareng sajabina.
Kami salawasna lengket "palanggan anu pangheulana", taat ka pasar-berorientasi; efisiensi ékonomi salaku pusat; teras-terasan nyaluyukeun stratégi bisnis, sareng nuturkeun jalur penjualan produk anu sérial. Urang mimitian ti benang jahit poliéster umum dipintal, laun ngalibetkeun pp atanapi pc cored benang, benang ngaput katun, benang katahanan luhur sareng lawon, sareng ngagaduhan panén ageung. Kami ngarepkeun kerjasama sareng réncang bisnis bumi sareng luar negeri, sareng ngahontal kamakmuran pikeun nyiptakeun masa depan anu hébat!

Prosés Produksi
Kauntungan urang
1. Harga pabrik: Kami nawiskeun harga paling kalapa kalayan pangiriman gancang.
2. Pangalaman Beunghar: Langkung ti 25 taun pangalaman serat jahit poliéster dipintal. Kami tiasa masihan anjeun jasa anu propésional, alus teuing sareng bijaksana.
3. Sertifikasi Kualitas: Sadaya produk parantos dipariksa sateuacan dimuat ka port, urang tiasa mastikeun kualitas anu pangsaéna sareng stabil.
4. Advanced Equipment: langkung ti 60 winders otomatis impor, serat serat pangsaéna, TFO pulas kanggo mastikeun kualitas benang ngaput.
5. Kami supplier COATS sareng A&E sareng gaduh reputasi anu saé. Mudah-mudahan kami gaduh kasempetan kanggo damel babarengan sareng anjeun.
Pameran
Kontak kuring


  • Saméméhna:
  • Teras: