HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pangalaman Manufaktur 24 Taun

Benang ngaput anjeun henteu terang

Salami waktos, perusahaan pakean domestik parantos mendakan sababaraha "panto kualitas" nalika ngekspor ka Éropa, bahkan sababaraha produk papakéan murangkalih parantos ngalaman klaim ageung kusabab benang jahit anu teu cocog. Sanaos benang ngaput mangrupikeun proporsi pakean alit, kualitas benang ngaput gaduh pangaruh hébat kana kualitas pakean, sareng industri pakean internasional ngagaduhan syarat anu langkung luhur pikeun ngaput benang, tapi masih seueur perusahaan anu henteu Teuing pamahaman ngeunaan nilai anu tiasa diciptakeun benang ngaput. Kusabab kitu, reporter ti "Busana Times" ngawawancara Mr. Xin Zhenhai, umum manajer Industri Thread Vertex.

Benang ngaput leutik ningali ageung

"Kanggo waktos anu lami, seueur nagara-nagara Éropa netepkeun larangan ketat pikeun kualitas pakean anu diekspor ti Cina, sareng seueur produk perusahaan dalam negeri parantos dipulangkeun, nyababkeun karugian ékonomi ageung pikeun perusahaan." Xin Zhenhai nyarios, "Salaku conto, aya perusahaan ékspor pakean barudak Doméstik dipulangkeun ku pembeli Éropa kusabab masalah kualitas produk. Teu aya anu nyangka alesan pikeun balikna. Ngan ukur indikator fisik sareng kimia tina benang ngaput henteu cocog sareng standar. Utas ngaput abu ditimukeun ngandung 69,9 mg / kg 4-aminoazobenzene, perusahaan bangkrut kusabab klaim ageung. "

Seueur jalma anu heran, naha leres aya hubungan anu caket antara ngaput benang sareng kualitas pakean? Ye Guocheng ngajelaskeun: "Nyatana, indikator fisik sareng kimia henteu dugi ka standar, ieu ngan ukur salah sahiji alesan. Conto sanésna, dina prosés produksi papakéan barudak Utas ngaput anu dianggo ngagaduhan syarat anu langkung ketat dina hal kalenturan online. Sadayana terang yén naha éta mangrupikeun lini produksi pakéan barudak atanapi lini produksi pakean déwasa, éta sadayana produksi sareng pamrosésan anu mékanis, sareng aranjeunna sadayana operasi produksi jalur perakitan, tapi upami aranjeunna aya dina jalur produksi Kualitas benang ngaput anu dianggo dina sedengna henteu ngan ukur mangaruhan katahanan dasar pakéan barudak, tapi anu langkung penting, éta bakal nyababkeun jarum mesin jahit dina garis produksi. Masalah ieu henteu dipikaharti ku seueur jalma, bahkan dina seueur industri. Jalma-jalma henteu langkung merhatoskeun masalah ieu. "

Numutkeun ka Xin Zhenhai, benang ngaput kualitas luhur anu dianggo dina produksi garmen henteu ngan kedah kuat sareng awét, tapi ogé permukaan benang ngaput kedah lemes, bébas tina cacat sareng teu aya sendi. Nalika benang ngaput sapertos anu dianggo dina mesin jahit industri, Éta moal macét jarum mesin jahit sareng nyababkeun jarumna rusak. Sabalikna, benang ngaput anu kualitas henteu hadé sering ngagaduhan burrs sareng sendi, sareng jarumna rusak nalika henteu dipikaterang. Upami jarum anu rusak ieu henteu kapendak dina waktosna, éta tiasa ditempelkeun kana baju. Ieu kanggo papakéan barudak. Éta hal anu bahaya pisan pikeun anu ngagemna.

"Salaku conto, upami inspektur kualitas mendakan jarum rusak anu teu lengkep dina prosés produksi, anjeunna kedah milarian jarum rusak anu sanés kanggo ngabuktoskeun yén henteu aya sésa-sésa baju, janten baju ieu offline. Upami teu kitu, sanajan jarum leutik anu dipotong henteu dipendakan atanapi tetep dina baju, éta panginten tiasa akibatna teu disangka-sangka. Langkung serius, upami kaayaan anu sami dipendakan ku pamariksaan kualitas tujuan ékspor, maka Ngabalikeun barang atanapi denda hukuman ka perusahaan bakal nyababkeun karugian ékonomi anu serius pikeun perusahaan. " Xin Zhenhai nyarios, "Utas ngaput leutik, tapi éta mangrupikeun kajadian utami anu aya hubunganana sareng sapotong pakean sareng bahkan perusahaan. Jalma-jalma Cina sering nyarios, Tambak ditumpes dina sayang sireum ', kanyataanna, ieu kanyataanna. "

Departemén anu aya hubunganana ogé ngingetkeun unit perdagangan luar negeri sareng pabrik garmen ékspor yén pikeun papakéan anu diékspor ka Uni Éropa, henteu ngan ukur lawon kedah bebas tina bahan pewarna azo anu dilarang sareng bahan-bahan terlarang anu sanés, tapi ogé nguatkeun larangan pikeun ngaput benang, benang sulaman, renda sareng asesoris anu sanés. Kadali pewarna nitrogén teu kedah diémutan kumargi proporsi alit bahan bantu anu dianggo dina papakéan.

Fungsi sareng pantun sakaligus

"Nyatana, henteu ngan ukur papakéan barudak, tapi seueur baju ayeuna gaduh syarat anu langkung luhur pikeun ngaput benang, sapertos jaket handap sareng baju luar anu populér." Xin Zhenhai nyarios, "Kanggo jaket handap, salah sahiji masalah téknis ageung nyaéta kumaha Ngahindarkeun" ngajalankeun buludru "dina posisi lubang jarum. Pikeun nyingkahan masalah ieu, kami parantos ngalaksanakeun seueur paningkatan téknis, sapertos panggunaan prosés khusus dina produksi benang ngaput, supados benang ngaput tiasa ngahontal élastisitas anu langkung luhur Sareng ékspansi, sahingga saatos ngaput jaket nganggo jenis ieu ngaput benang, éta tiasa maénkeun pangaruh ngabareuhan, anu tiasa ngahalangan pinholes sareng ngahontal pangaruh henteu ngebor ka handap. Salaku tambahan kana ieu, permukaan benang ngaput ditambihan ku Karajinan palapis lilin, ieu ogé tiasa nyingkahan fenomena "beludru amprok" dugi-dugi. Salaku tambahan, dina ngaput sababaraha lawon khusus, sapertos papakéan luar, lawon denim, sareng sajabana, kakuatan tina benang ngaput ogé nekenkeun. "

Hal ieu dipikaharti yén dina gunung di luar gunung atanapi balayar pakean, ngaput benang kedah gaduh résistansi maké anu tinggi sareng sipat anti sepuh; dina hal korsi mobil, salian ti fungsi sambungan anu penting, diperyogikeun suhu luhur sareng tahan UV. Dina sababaraha tékstil industri Di Luhur, kualitas benang ngaput bahkan langsung patali sareng kasalametan hirup pangguna. 

Kanggo kaseueuran papakéan biasa, kalayan ngembangkeun industri mode, papakéan parantos ngagabungkeun pantun sareng fungsi, sareng jahitan kelim gaduh pangaruh anu hébat pikeun duanana. Baheula, ngaput benang salaku bahan pikeun nyambungkeun lawon utamina ngagaduhan peran hiasan sareng ngahubungkeun, tapi ayeuna benang ngaput ogé ngagaduhan peran anu fungsina. "Salaku conto, dina kaayaan normal, benang ngaput kedah gaduh résistansi cimata, kaméra anu alus, élastisitas, sareng lemes. Pikeun papakéan fungsional khusus, diperyogikeun ogé pikeun tahan cai, seuneu, anti statis, anti kisut, Anti sepuh sareng sarat sanés tiasa kahontal ku ngalengkepan khusus. " Xin Zhenhai nyarios.

"Salaku tambahan kana fungsi konvensional ieu, benang ngaput ngagaduhan fungsi tambahan: fungsi hiasan, sapertos anu dianggo langsung dina lawon kain pelapis, atanapi langsung dina prosés produksi lawon, janten bagian penting tina lawon karakteristik." Xin Zhenhai nyarios, "parantos dimimitian. Sababaraha desainer lawon avant-garde sareng mérek lawon parantos mimiti nganyam benang ngaput warna langsung kana lawon nyalira pikeun desain sareng produksi. Téknologi olahan ieu ayeuna ngan ukur dianggo dina produk lawon anu kawilang luhur. "

Éta pisan kusabab kaunggulan Industri Veilline dina sababaraha aspek anu beuki seueur perusahaan sareng mérek milih pikeun ngajaga hubungan koperasi jangka panjang sareng Huamei (mérek terkenal bisnis cocog Youngor, Smith Barney, Yaya, jst.). Mérek ieu, Henteu ngan ukur ngagaduhan sarat anu luhur pisan pikeun kualitas produk, tapi ogé peryogi koordinasi tingkat luhur antara benang ngaput sareng tren fashion papakean éta sorangan. Dina pengertian ieu, benang ngaput sanes deui pahlawan di tukang layar, tapi ogé kedah janten praktisi sareng promotor mode.


Pos waktos: Nov-13-2020